- Det har vært en travel natt, med flere voldshendelser og episoder der folk ikke klarer å opptre ordentlig ute etter inntak av alkohol, sier operasjonsleder Mads Bernhoft ved Nordland politidistrikt.

Tidlig natt til søndag fikk politiet melding om feststøy fra en privatadresse i sentrum av Bodø. Da politiet var på stedet, var festdeltakerne på vei ut. Det ble gitt pålegg om å holde det stille resten av natta.

Så kom det melding om slåssing fra en privat adresse i sentrum av Bodø. Politiet har vært på stedet. «Ingen som hadde slåss, kun krangling» lyder oppsummeringen. Partene ble sendt hver til sitt.

I Gildeskål kan en mann vente seg anmeldelse for bruk og besittelse av narkotika. Bevissikring er utført og mistenkte er avhørt og har erkjent forholdet, ifølge politiet. Det ble gjort beslag av en mindre mengde narkotika. Mistenkte er i 20-årene.

I Sandnessjøen ble en mann slått til på utested. Han fikk et lite kutt i leppa. Fornærmede er avhørt og vil anmelde saken, ifølge politiet i Nordland.

I Narvik avsluttet politipatruljen festen etter melding om støy fra en privatadresse.

Klokken 02.00 fikk politiet melding om en hissig mann som kastet rundt på søppelbokser. Han skal også ha dyttet til en person, og spyttet etter politiet. Mannen ble pågrepet og satt i arrest, og kan vente seg anmeldelse.

 

I Bodø ble to personer innbrakt til politistasjonen og satt i arrest grunnet aggressiv oppførsel inne på et utested i sentrum. Dette skjedde klokken 02.10, ifølge politiets logg.

I Sortland inntraff en alvorlig voldsepisode utenfor et utested klokken 03.30 natt til søndag.

Klokken 04.15 fikk politiet melding om slåssing i taxikøen i Bodø. En person ble innbrakt, og blir anmeldt for ordensforstyrrelse på offentlig sted.

I tillegg kommer nattens trafikale hendelser.