Det bekreftes av innsatsleder i Nordland politidistrikt, Jørn Karlsen, i påfølgende pressemelding.

Politiet har siden onsdag 18. juli søkt med likhunder og båt med skanner etter savnede Truls Henrik Johansen, skriver Nordland politidistrikt i en pressemelding.

Søkene har pågått i områdene fra Børøya mot Svinøysundet, men i dag kommer søket til å bli konsentrert om et område utenfor Hjellsandvika mot Tunnstad.

Det kommer å bli brukt likhunder, dykkere samt at båten med skanner kommer til å søke i samme område. Bakgrunnen for at politiet konsentrerer søkt i dette området er fordi likhundene i går kveld gjorde markering i dette området.

– Det er viktig for politiet å understreke at selv om man får markering fra likhund så er ikke dette noen garanti for at savnede befinner seg i dette område, men det gir grunnlag for å undersøke området enda nærmere, skriver de.

Da det er tett med sjøgress i det aktuelle området blir det hentet inn redningsdykkere fra Salten brann for å få gjort de nødvendige undersøkelsene av havbunnen i det aktuelle området.

Politiet ber om at folk og båter holder god avstand til søkene slik at de ikke forstyrrer hundene som trenger arbeidsro for å gjøre jobben sin.

Politiet vil komme med en oppdatering når det er noe nytt å melde.