Gå til sidens hovedinnhold

Pinlig fra komunaldirektør Arne Myrland

Artikkelen er over 2 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Den forholdsvis nye kommunaldirektør Arne Myrland har nå avsluttet "sine" undersøkelser i Miljøtjenesten, Bodø kommune. Samtidig beklager han for "det kjøret hans virksomhetsleder har vært utsatt for i media". Videre sier han at hun er en av de dyktigste ledere i kommunen" osv. osv. Den samme virksomhetsleder søkte jo også på stillingen som kommunaldirektør som Arne Myrland til slutt fikk. Hun ble funnet for lett, men til trøst blir hun altså av kommunaldirektøren utnevnt til "en av kommunens dyktigste ledere". Merkelig??

Bodø kommune kan naturligvis ikke velge på øverste hylle når det gjelder å ansette direktører eller ledere. Kommunen kan ikke konkurrere hverken på lønn eller prestisje. En viss vurdering av egnethet burde imidlertid forlanges.
Jeg kjenner ikke til hvilken utdannelse eller arbeidsmessig erfaring direktøren har, men hans uttalelser(også sammen med rådmannen) vedrørende drift/trakassering/lovbrudd/fryktkultur i miljøtjenesten, dokumenterer at han er uegnet til å være kommunaldirektør. Slik er det. Man sitter stille i båten og håper det går bra. Lykke på reisen.
Han begår feil som en direktør ikke bør gjøre.
Han støtter sine småledere på alle nivåer, og angriper varslere/verneombud/tillitsvalgte/pårørende/brukere og 435 ansatte på gulvet i Miljøtjenesten. Det er disse han burde gi sin ros og støtte til. Han pulveriserer varslerne/de faglig dyktige og voksne medarbeidere som tør å si ifra. Ja mot dumskapen kjemper selv Gudene forgjeves.
Skam deg så lenge det varer, og skaff deg bedre juridiske rådgivere. Hovmod står for fall!
Hvor er fagforeningene og arbeidstilsynet?

Kommentarer til denne saken