I episoden får du høre om hans liv i Frankrike, eventyret Bodø/Glimt, hans egen karriere så langt og framover og, ikke minst, hans meninger om påskeslaget mellom de gule fra Bodø og José Mourinhos Roma.

Selv satt han i stua i sitt nye hjem i Nord-Frankrike for å følge med på returkampen som ble spilt i den evige stad.

– Det var skikkelig kjedelig. Jeg føler jeg har blitt ihuga Glimt-supporter, så jeg har virkelig fått kjenne på hvordan supporterne har det når det går dårlig med favorittlaget. Det var litt kjipt.

– Skal jeg være helt ærlig, så jeg den litt komme. Med tanke på alt hysteriet, hvordan Glimt håndterte det og hvordan de brukte energien, så følte jeg Glimt gjorde akkurat det jeg tror Roma ønsket de skulle gjøre.

Du mener det tappet energi?

– Soleklart. Det er lett å si når man ser det utenfra, men det var den følelsen jeg satt med. Det var ikke bra. Jeg håper og tror Glimt har lært av det der, for det er sikkert ikke siste gangen noen prøver seg på noe sånt når man er ute i Europa og spiller om gjeve titler. Det var så klart første gang for Glimt. Man må lære, men man lærer på en brutal måte.

Hør hele episoden med Berg lenger opp i saken, eller der du hører podcast. Der er han også innom fransktimer i Lens, å skulle bli far for første gang, hvor mye det egentlig ble snakket om gull i 2020 – og mye mer.