Gå til sidens hovedinnhold

Pass dine egne saker

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Starter med å klargjør at jeg er ikke vaksinemotstander. Vaksiner holder liv i mange av oss og sparer oss for mye ubehag.

Det jeg vil adressere er koronapass.

Det fins mange grunner til at folk velger å ikke vaksinere seg. Noen mer legitime enn andre i folks øyne.

Har du underliggende sykdommer skal du slippe måtte forklare for hele pauserommet på jobb hvorfor du ikke er vaksinert.

Er du redd og ikke stoler på legemiddelfirmaene så er det greit. Så lenge du passer dine egne saker og ikke misjonere for din tro. Da må du forvente diskusjon.

Problemet med koronapass er at det vil skape en unødvendig segregasjon som ikke vil bidra til å samle folk. Man skaper en oss mot dem situasjon som vi som samfunn ikke er tjent med. Skal vi stå sammen mot korona så må vi stå sammen og ikke tro at de som lar seg vaksinere er mer moralsk gode enn andre. Uvaksinerte er ikke farlige smittespredere som går rundt med vondt i sinnet. De er like forsiktige med smittevern og holder seg hjemme fra jobb om de er syke.

Det er vanskelig å stå utenfor den store flokken uansett hvilken grunn du har. Skal man måtte bære koronapass for å delta i samfunnet deler man mennesker i grupper på en historisk ubehagelig måte.

Så pass dine egne j***** saker. Ta en koronatest og hold deg hjemme om du er sjuk.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.