Slik blir Parken-været

Årets Parken-publikum kan ifølge Vervarsinga for Nord-Norge beholde solbrillene på, slik som disse publikummerne under fjorårets Åge Aleksandersen-konsert.

Årets Parken-publikum kan ifølge Vervarsinga for Nord-Norge beholde solbrillene på, slik som disse publikummerne under fjorårets Åge Aleksandersen-konsert. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Pakk bort regnjakken og støvlene - på Parkenfestivalen blir det forhåpentligvis solbrillevær. Se oppdatert værvarsel.

DEL

BODØ: Det melder meteorolog ved Vervarslinga for Nord-Norge, Gunnar Noer. Han er optimistisk på vegne av Parken-publikummerne, men er ikke uten forbehold.

– Det er muligheter for sol både fredag og lørdag. Spesielt fredag ligger det an til lange perioder med sol.

– Ser bra ut

Men de som tenker å legge stillongsen hjemme av den grunn må tenke om igjen.

– Temperaturene vil ligge på 12-14 grader hele helga. Fredag blir det nordlig bris og muligheter for sol. Det ser ganske bra ut, sier Noer.

Tilbakeholden

Også lørdag skal det bli perioder med sol, men her er Noer litt mer tilbakeholden. Dagen der både Opeth, Sirkus Eliassen og The Prodigy står på Parkens hovedscene melder meteorologen om gråere vær.

– Det kan bli ganske fint, men utover lørdag kan det bli mer skyet.

Optimistisk.

Noer er optimistisk på vegne av Parken-klare bodøværinger som krysser fingre og tær for finvær, men ber folk om å være forberedt på noe lave temperaturer og overskyet deler av helga.

- Det er mulighet for perioder med sol også lørdag. Det kommer an på om skylaget sprekker opp, konkluderer meteorolog Gunnar Noer.

Artikkeltags