Landet avtale med stor aktør: – Det blir vanvittig spennende å se hva dette vil føre til

Erik Jensen Liland i Jakobsbakken Mountain Resort gleder seg over et nytt samarbeid med en fremadstormende turoperatør.

Erik Jensen Liland i Jakobsbakken Mountain Resort gleder seg over et nytt samarbeid med en fremadstormende turoperatør. Foto:

DEL

Jakobsbakken Mountain Resort har nylig inngått et samarbeid med en fremadstormende turoperatør.

– Forhåpentligvis vil det generere flere turister til Sulitjelma, opplyser Erik Jensen Liland i Fjellfarer, selskapet som driver Jakobsbakken Mountain Resort.

Nyheten om det nye samarbeidet med Adventure Tailor ble offisielt sluppet like før helga og Jensen Liland opplyser videre at de har kontorer både i London, Lofoten og Oslo.

– Målsettingen deres er å skape skreddersydde opplevelser i hele landet. At de nå retter blikket mot Sulitjelma er en stor anerkjennelse, sier han i en video som Jakobsbakken Mountain Resort har publisert på sin egen Facebook-side.

– Det blir vanvittig spennende å se hva dette samarbeidet vil føre til, legger han til.

Og etter at avtalen ble inngått har Jensen Liland presentert nesten 20 ulike pakkeopplevelser i Sulitjelma, overfor Adventure Tailor. Det være seg alt fra hundekjøring, til fiske- og toppturer.

– I tillegg jobber vi også med andre internasjonale aktører, blant annet en tysk turoperatør om et mulig samarbeid, legger han til.

Artikkeltags