Gå til sidens hovedinnhold

Opptur er avlyst

Festivalen Opptur i Bodø er nå avlyst.

Det skriver de selv på sine sider på Facebook.

- Etter vurderinger tatt internt i Oppturfestivalen har det blitt avgjort at Opptur 2021 blir avlyst som følge av pandemien. Vi har strekt oss i det lengste i et håp om at vi skulle få en åpning og mulighet til og arrangere årets festival, er meldingen.

Ifølge dem selv er jobben mot 2022 er i full gang.

- Da er verden åpnet igjen og vi fyrer løs kanonene. Som i 2020 kan de som har billett til 2021 få denne videreført til 2022 om ønskelig, de vil da beholde billetten til samme pris i sin billettkategori, fordi om billettene til 2022 koster mer. Vi jobber nå på spreng med et fullgodt program som Bodø er verdig. 2022 er rett om hjørnet og nå kan vi endelig se frem mot en verden som ikke lenger preges i like stor grad av Corona slik den har disse to somrene, er meldingen.

4. juni ble det også klart at Parkenfestivalen avlyser.

– Vi hadde egentlig ikke noe annet valg. Vi får ikke lov å arrangere med full kapasitet, flere av artistene har avlyst sine turneer og kan ikke komme, og de fleste av våre samarbeidsfestivaler har valgt å kansellere. Da kunne vi ikke gjøre annet enn å avlyse årets Parken, sier festivalsjef Gøran Aamodt.

Kommentarer til denne saken