Gå til sidens hovedinnhold

Om Stormen; styring og retning

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Jeg viser til leder i AN 23.07.21.

AN har tatt til seg synsingen til en kulturforsker fra Vestlandet om driften av Stormen Konserthus.

Hva mener AN med «forsvarlig styring» og «helt ny retning»? Har det vært noe utrygt ved styringen eller driften? Forsvarlig betyr jo betryggende. Kan ikke redaktøren i AN utdype hva han tenker på?

Og hvilken ny retning? Skal det ikke være konserter i storsalen, lillesalen og på Sinus; når både tilbudet og markedet er kongruent? Skal ikke Konserthuset få lov å tjene penger?

Eller er det mer omfattende bruk av lokalene til øving AN tenker på? Bodø Rhythm Group, som skulle øve og spille i Konserthuset, ble «jaget» til Biblioteket. Skal amatørorkestrene, amatørdanserne og amatørkorene få Konserthuset som øvingslokaler?

Kunstamatører slipper ikke til i kunstrommet i Biblioteket. slik det var opplyst på kommunens hjemmesider da Stormen var under bygging. Hvorfor ikke? Verken ledelsen ved Biblioteket eller kulturkontoret vil svare på denne retningsendringen.

AN: Det er mulig jeg ikke kan lese, men jeg ber AN være mer konkret om den nye retningen, både for å informere alle kulturinteresserte i byen og den nye ledelsen i Konserthuset om hvilken retning den skal velge?

(Jeg tar forbehold om at desken, som lager overskrifter, helt kan ha misforstått innholdet i lederen.)

Kommentarer til denne saken