Økonomisk krise i kommunene

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.I et innlegg i AN torsdag 5. november skriver Veronika I. Ormåsen at det er økonomisk krise i Fauske kommune .

Ormåsen opplyser at hun er leder for Helse og omsorgsutvalget i Fauske kommune . Det må bety at dette er et politisk verv , og at hun dermed er medansvarlig for tjenestetilbudet til innbyggerne i kommunen ?

Hva som er grunnen til den økonomiske krisen nevnes ikke , men hun ber om at pårørende må tre støttende til å hjelpe kommunen med eldreomsorgen .

Det gjør sikkert de fleste som har muligheten til det .

Jeg bor i Bodø , men den siste tiden har jeg oppholdt meg mye av tiden på Fauske .

Grunnen er at jeg ser det som nødvendig å hjelpe min mor som om ikke lenge fyller nittisju år , og fremdeles bor alene i sitt eget hus .

Ormåsen sier også at det kan ta noen år før kommunen igjen kan yte mer på dette politikkområdet , så da betyr vel dette at det er noen som ikke får svar på sin søknad om sykehjemsplass i tide , og mens de enda er i live ?

Jeg har også lagt merke til at kommunen , i denne situasjonen , har lagt ned og solgt et sykehjem ?

Var det lurt ?

Den politiske ledelsen må nu ta tak i dette , og si tydelig fra om grunnen til denne situasjonen , eller komme med en forsvarlig løsning på problemet .

Det kan vel også være at dette er et problem som egentlig hører hjemme i Regjeringen , eller i Stortinget ?

Løses må det i alle fall !


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken