Bodø-bedrift inngår tysk partnerskap

Ny avtale: Terje Bøe (t.h) kan glede seg over en samarbeidsavtale med tyske Hodapp. Her fra en tidligere anledning med daværende konsernsjef i Statoil, Eldar Sætre.

Ny avtale: Terje Bøe (t.h) kan glede seg over en samarbeidsavtale med tyske Hodapp. Her fra en tidligere anledning med daværende konsernsjef i Statoil, Eldar Sætre. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Rapp Bomek utvikler produktspekteret, og inngår et strategisk partnerskap med det tyske selskapet Hodeapp.

Det skriver selskapet i en pressemelding tirsdag.

Samarbeidet går ut på levering av ledende sikkerhetsprodukter til vei- og banetuneller til det norske markedet.

– Partnerskapet vil gi oss mulighet til å tilby våre kunder et utvidet produktspekter med høykvalitetsprodukter som oppfyller markedets krav til design og funksjonalitet til konkurransedyktige betingelser, forteller administrerende direktør i Rapp Bomek, Terje Bøe.

Senest i sommer kunne Rapp Bomek juble for millionkontrakt med Equinor.

Viktig steg

Rapp Bomek er et selskap i Bomek-konsernet, og leverer dører, vinduer og veggsystemer til bygg og anlegg, olje- og gassindustrien samt sikkerhetsmarkedet.

Selskapet med adresse i Bodø hadde i 2017 driftsinntekter på 172 millioner kroner, ifølge nettstedet proff.no.

Tyske Hodapp på sin side leverer sikkerhetsprodukter til bruk i infrastruktur-, industri- og andre markedet, heter det i pressemeldingen. Partnerskapet omtales som et viktig steg i Bomek-konsernets strategiske satsing som en totalleverandør av vegg-, vindu- og dørløsninger.

– Rapp Bomek og Hodapp er begge kundeorienterte, deler de samme verdiene og har fokus på kvalitetsprodukter som tilfredsstiller kundens forventninger på alle områder. Med denne avtalen danner vi en markedsledende allianse for levering av sertifiserte løsninger i form av totalprosjekter til det norske infrastrukturmarkedet, sier Bøe.

Les også: Bodøbedrift inngår rekordkontrakt med Statsbygg

Stolt

– Vi er stolte av å inngå partnerskap med Rapp Bomek og de mulighetene dette representerer med å introdusere våre kvalitetsprodukter til det norske markedet. Vi har jobbet sammen en stund og er trygge på at vi har fått med oss en svært kvalifisert partner som deler den samme filosofien som oss, sier CEO og eier av Hodapp, Peter Hodapp.

Artikkeltags