Odd Willy Hansen døde 21. mars, 68 år gammel.

Han var sentral for Sosialistisk Venstreparti i Bodø i mange år.

Samtidig kjempet han for sitt kjære Saltstraumen.

Odd Willy Hansen etterlater seg kone, tre barn, svigerbarn og fire barnebarn.

Ordfører Ida Pinnerød mottok budskapet med stor sorg.

På Facebook deler hun sine ord om Odd Willy Hansen. AN har fått tillatelse av ordfører Pinnerøds å gjengi innlegget:

«Odd Willy har hatt et helt enestående engasjement for sitt lokalsamfunn i Saltstraumen, og var fortsatt på post som leder av Saltstraumen kommunedelsutvalg.

Han sto konstant på for store og små saker, var akkurat passe utålmodig og brant for at Saltstraumen skulle være et levende og godt sted for alle.

Ikke en sak gikk under radaren han, og han var rask på telefonen til oss i bystyret om det var noe som vi måtte ta tak i.

Odd Willy har også vært engasjert for hele kommunen, og har vært fast møtende og vara for SV i mange valgperioder i Bodø bystyre. For oss var han en stor ressurs som alltid tok parti med de som trengte fellesskapet mest. Det vil være et stort tomrom etter Odd Willy.

Jeg har hatt gleden av å møte den store, flotte familien til Odd Willy både i hundreårsdag og vigsel de siste årene. Han har mange både barn, svigerbarn og barnebarn som fører videre samfunnsengasjementet som han hadde, og jeg vet at han var så stolt av de alle.

I kveld går tankene til den store flokken hans, og helt spesielt til hans kjære kone Wenche og hans mamma Anna.

Takk for at vi fikk låne så mye av hans tid og engasjement hans, han gjorde Bodø rikere og rausere. Jeg lyser fred over Odd Willys minne»