Jeg «pretenderer» ingenting, Wiksaas! Jeg debatterer og kommer alltid med dokumentasjon som forøvrig aldri blir respondert fra deg. Du avfeier det hele som nonsens eller så er kildene et falsum. At du har innført en ny «style» for debatt-språk ved å tilføre dine motdebattanter mange varierte og fargerike egenskaper kan du neppe seile ifra – ikke engang om stiv kuling skulle ta tak i din synkende skute med brukken mast og blafrende seil!

At Israel har fått sine landområder tildelt folkerettslig og at «Palestina» ikke er en stat (og som heller aldri har vært det), har du stadig benektet men aldri bevist! Om du har bestått noen eksamen så er det godt gjort siden du ikke klarer å treffe argumenter du pretenderer å kunne debattere. Om du ikke er spektakulær så er du i alle fall et unikum!

Det blir vanskelig å debattere når du heller ikke kan fortelle hva som er feil i mine dokumentasjoner. Det står fast «uaktet» hvordan du prøver å vri deg unna ved å ramse opp et bibliotek.

Apropos bibliotek; Hvordan har du fått til å lese alle 6000 bøker som du hevder å ha i ditt bibliotek? Hvis man gjør et forsiktig anslag og sier at man bruker en uke på å lese en bok med dertilhørende noteapparat, så blir det 52 bøker pr. år. Hvis man tar 6000 og deler det på 52, så vil det si at man ville bruke 115 år på å lese 6000 bøker.

Hvordan har en belest 85-åring fått tid til andre viktige gjøremål når han i tillegg har 13 barn, 29 barnebarn og 6 oldebarn? Hvis man antar at gjennomsnittsvekten på en fagbok er 0,6-0,7 kg pr bok så vil vekten av 6000 bøker utgjøre 4 tonn. Dette beviser at du ikke behersker realitetene!

Når det gjelder fundamentalisme og vitenskap, så er du uheldig her også fordi det blir vanskelig med en vaksine som produserer eksakt vitenskap. Det kan fort bli fundamentalistisk og samtidig farlig å skulle sprøyte inn i menneskers hjerne!