Gå til sidens hovedinnhold

Oliver (22) er klar for Glimt

Artikkelen er over 4 år gammel

Oliver Sigurjonsson (22) er klar til å sette press på Glimts midtbanetrio. 22-åringen fra Island signerte i dag en treårskontrakt med serielederen i OBOS-ligaen.

– Jeg har slitt med skade en stund, men nå er jeg på vei tilbake i kampform. Jeg har vært med i Breidabliks fire siste kamper. Nå mer jeg klar til å bidra for Glimt i høst. Jeg ønsker å bidra til at laget spiller i Eliteserien kommende sesong, sier nykommeren på stødig engelsk.

Har snakket med Hannes

Breidablik og Glimt ble enig om en overgangssum for den talentfulle midtbanespilleren i forrige uke.

Mandag kveld landet Sigurjonsson i Bodø. I dag har han vært til medisinsk sjekk både hos én og to fysioterapeuter, i tillegg til en sjekk hos lege.

– Jeg har som nevnt slitt med en skade i leggen, men jeg er klar til å ta opp kampen om å få spille, forsikrer han.

Nykommeren har også undersøkt litt før han satte kursen til Bodø.

– Jeg har blant annet snakket med Hannes Thor Halldorsson, som var her forrige sesong, innrømmer han.

Storfornøyd Glimt-boss

Den sylferske Glimt-spilleren regnes fortsatt for å være et stort talent på Island. Han debuterte sågar for A-landslaget mot Slovakia 17. november 2015.

I 2015 spilte han 19 kamper for Breidablik. Sesongen etter stoppet han på 18 kamper i serien. Denne sesongen har han bare vært aktuell i fire av lagets 12 seriekamper. Nå slutter han seg altså til Aasmund Bjørkan og Kjetil Knutsens tropp i Glimt.

– Jeg er veldig fornøyd med å ha fått på plass Oliver. Vi kjøper en spiller vi mener har et stort potensial. Han har vært kaptein på Islands U21-landslag og han har debutert på A-landslaget, sier Aasmund Bjørkan og fortsetter:

– Vi vet at han har slitt med skader det siste året. Det betyr at vi må skynde oss langsomt nå i starten, slik at vi etter hvert får ut makspotensialet hans.

Kommentarer til denne saken