Gå til sidens hovedinnhold

Dette skjer på byens utesteder på nyttårsaften

Artikkelen er over 3 år gammel

Nå er dagen her, hvor vi skyter opp fyrverkeri, inngår løfter få klarer å holde og utallige champagnekorker sprettes i søken etter en god start på et nytt år.

Vi tok temperaturen på Bodøs forskjellige utesteder på verdens kanskje største festdag, nemlig nyttårsaften.

Eneste for 18-åringene

Andre Nicolay Kristiansen er ett av de mest kjente fjesene innen utelivsindustrien i Bodø. Han er medeier i Public, Skubare og Sydøst, og har dette å si om de tre plassenes planer for årsskiftet.

– SkuBare vil ha åpent i alle tre etasjer, og vi holder et realt nyttårsparty som åpner klokken 22:00. Dette er spesielt, siden det blir årets eneste sted som holder åpent for 18-åringer. Dette blir som vanlig i kjelleren. Her får vi inn egen DJ, og fyrer opp en liten fyrverkerisalve utenfor ved midnatt.

Sentrumsutestedene vil kjøre samme linje, med tilbud for enhver smak.

– Både Public og Sydøst holder tradisjonen tro åpent på nyttårsaften. På Public blir det litt mer uformell stemning, men alle er velkommen så lenge de er over 20.

– Hvordan blir det på Sydøst?

– Der blir det et nyttårsparty som det har vært de siste 5–6 årene, og 20-årsgrense. Her vil det også være mulighet til å bestille bord, og dette kan gjøres gjennom vår Facebook-side. Som vanlig fyrer vi opp et ganske voksent fyrverkeri på nedre torg, slik at alle kan stå utenfor mens de ønsker hverandre godt nyttår.

Få andre alternativ

Av de Avisa Nordland fikk kontakt med, søndag, så bekreftet Hundholmen, Kaptein Larsen og Norlænningen at de holder stengt på nyttårsaften. Dama Di svarte ikke på henvendelsen.

Picadilly er en av de få andre som har åpen på nyttårsaften, ifølge deres nettsider, men svarte heller ikke på henvendelsen.

Kommentarer til denne saken