Gå til sidens hovedinnhold

Ville betale maten med hasj

Artikkelen er over 12 år gammel

Mannens betalingsvilje var absolutt til stede da han skulle kjøpe mat ved et av Bodøs gatekjøkken.

Men valutaen han ville bruke var ikke helt kurant.

Det var like over midnatt natt til påskeaften at politiet fikk inn den noe spesielle meldingen.

Uvanlig hendelse

- Betjeningen på et gatekjøkken i Bodø varslet oss om en kunde som insisterte på å betale maten med hasj, opplyser operasjonsleder ved Salten politidistrikt, Tom Ove Hammer.

Politiets patrulje ankom stedet og fikk kontakt med mannen.

- Det viste seg at meldingen vi fikk stemte. Mannen ville betale maten han hadde bestilt, med hasj som han hadde med seg, sier Hammer om det noe spesielle saken.

- Det er jo en ganske uvanlig hendelse for å si det slik...

Mannen ble tatt med til politiets drukkenskapsarrest der han måtte sove ut rusen.

Det ble funnet mindre mengder hasj på mannen som er rundt 30 år.

Slagsmål

Politiet hadde en relativt travel fredagsnatt i påska. Rundt klokken tre i natt ble en person brakt inn til politiet etter en slåsskamp utenfor et av Bodøs utesteder. Mannen ble bøtelagt for ordensforstyrrelse.

Truet med kniv

Tidligere på kvelden, like etter klokken 23.00, rykket politiet ut til en bopel i Bodø sentrum etter klager på bråk fra naboene. En person hadde truet med kniv. Mannen som er i midten av 30-årene satt lørdag morgen i avhør hos politiet.

Brannutrykning

Klokken seks lørdag morgen rykket politiet ut på en brannmelding i en leilighet i Bodø. Det var røykutvikling i leiligheten. Røyken viste seg imidlertid å stamme fra en pizza som var glemt igjen i en ovn. Pizzaen ble tatt ut og noe grandios brann ble avverget.