Valle og Knutsen nye fylkesråder

Arved Knutsen (til venstre) og May Valle er foreslått som nye fylkesråder for næring og samferdsel. Fylkesrådsleder Odd Eriksen er fornøyd med forslagene.

Arved Knutsen (til venstre) og May Valle er foreslått som nye fylkesråder for næring og samferdsel. Fylkesrådsleder Odd Eriksen er fornøyd med forslagene. Foto:

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

May Valle fra Venstre og Arve Knutsen fra KrF kan bli valgt som fylkesråder for samferdsel og næring under fylkestingets møte i februar.

DEL

Det er et forslag både de to kandidatene og fylkesrådsleder Odd Eriksen er fornøyd med.

- Det er inngått et politisk samarbeid med Kristelig Folkeparti og Venstre etter at Senterpartiet gikk ut av fylkesrådet for to måneder siden, og jeg er veldig fornøyd med å kunne få to så erfarne og engasjerte politikere inn i rådet, sier fylkesrådsleder Odd Eriksen.

Det er han som offisielt foreslår de nye kandidatene for fylkestinget, men det er Valles og Knutsens partier som har innstilt de to til fylkesrådet. Hvor mange andre aktuelle kandidater fra de to partiene Eriksen har fått seg forelagt vil han ikke kommentere.

May Valle har vært ordfører i Hamarøy i åtte år og er inne i sin andre periode som fylkespolitiker. Hun har ikke alltid vært like fornøyd med Eriksen som fylkesrådsleder, men bedyrer at det ikke vil føre til samarbeidsproblemer i fylkesrådet.

- Og som samferdselsråd skal jeg ikke bare være opptatt av Skutvikfergen, lover Valle.

Også Arve Knutsen har lang fylkespolitisk erfaring, og gleder seg til å ta fatt som fylkesråd for næring.

- Politisk er jeg innstilt på et bredt samarbeid i fylkesrådet. Politikk er knyttet opp mot personer, og jeg har ingen problemer med å samarbeide med de øvrige i fylkesrådet, sier Knutsen.

Artikkeltags