Utvider siktelsen mot overgrepssiktet

Politiadvokat Linda Gade Thronæs i Salten politidistrikt varsler at siktelsen mot den overgrepstiltalte 35-åringen blir utvidet.

Politiadvokat Linda Gade Thronæs i Salten politidistrikt varsler at siktelsen mot den overgrepstiltalte 35-åringen blir utvidet. Foto:

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

Salten politidistrikt melder at siktelsen mot mannen i 30-årene, som er siktet for seksuelle overgrep mot barn, kommer til å bli utvidet i forbindelse med nytt fengslingsmøte 9. desember.

DEL

Bodømannen er foreløpig siktet for overgrep mot barn under 14 år, men siktelsen kommer også til å omfatte blant annet seksuelle overgrep mot barn under 10 år, som har en strafferamme på 21 års fengsel.

Før 9. desember vil det også bli opprettet flere saker mot mannen.

Les også: 400 filmer med overgrep.

Siktede har til nå blitt avhørt to ganger, men det vil bli foretatt flere avhør av ham etter hvert.

I løpet av de siste dagene har KRIPOS også kommet i gang med analysen av en ekstern harddisk som er beslaglagt fra siktede. Ved hjelp av denne analysen er politiet nå i ferd med å identifisere flere offer.

En representant fra KRIPOS kom til Bodø i går, og i tillegg til teknisk bistand gjennom analyse av data, film, internett o.l., vil de også bistå i avhør av fornærmede i saken. Avhørene vil skje i et samarbeid mellom Salten politidistrikt og KRIPOS. Det er foreløpig ikke helt klarlagt hvor store ressurser KRIPOS kan bidra med i etterforskningen utover bistanden som allerede blir gitt.

Artikkeltags