Politiet om dødsulykken i Hemnes: – Ting tyder på at det er personbilen som har kommet over i motsatt kjørefelt

DEL


Politiet etterforsker ulykka i Korgfjelltunellen i går hvor sjåføren av en personbilen omkom etter en møteulykke mot en trailer.

– Informasjonen som politiet har skaffet seg så langt i etterforskningen tyder på at det er personbilen som har kommet over i motsatt kjørefelt og truffet traileren i venstre del av frontpartiet.

– Det gjenstår fortsatt en del etterforskning før alle relevante omstendigheter rundt ulykken er endelig avklart. Ulykkesgruppa til Statens Vegvesen skal også inn og gjøre sin jobb, deriblant tekniske undersøkelser av kjøretøy, sier politiadvokat Kaja Agersborg Jørgensen i Nordland politidistrikt.

Det var onsdag ettermiddag at den tragiske ulykken fant sted. Sjåføren i personbilen ble sittende fastklemt etter ulykken, og fikk først hjelp av andre trafikanter på stedet før nødetatene kom til.

Sjåføren ble senere fraktet hardt skadd med ambulanse til sykehuset i Rana. Dessverre sto ikke livet til å redde.Sjåføren, en mann på 22 år fra Hemnes, omkom på sykehuset som en følge av skadene, opplyser kirurg Christian Loland ved Helgelandssykehuset Mo i Rana til Rana Blad.

Føreren av traileren som var involvert i ulykken kom fra ulykken uten skader.

Artikkeltags