– Denne videoen ser vi svært alvorlig på. De jeg ble klar over denne videoen og fikk sett den i går kveld ble jeg fullstendig målløs, sier leder I NMK Hålogaland, June Bruun, til avisen Harstad Tidende.

Hun snakker om en fire minutter lang video lagt ut på nettstedet YouTube. Filmen er fra "Der Untergang" og viser en tirade signert Adolf Hitler med alternativ teksting.

Sterke reaksjoner

Videoen har ifølge Harstad Tidende vakt massive reaksjoner i det lokale motorsportmiljøet, på grunn av truslene og den seksuelle sjikanen. Den oppleves som et angrep på de sittende styrene i NMK Hålogaland og NMK Harstad.

– Vi vil gå til politianmeldelse av videoen som har sirkulert i miljøet det siste døgnet. Klubben vil også sette inn ressurser på å finne ut hvem det er som står bak filmen. Finner vi ut at noen med tilknytning til vår klubb står bak, ligger det vel i kortene at vedkommende ikke lenger har noe i vårt miljø å gjøre. For meg oppfattes videoen som direkte usmakelig, sier Bruun til Harstad Tidende.

- Personlig drapstrussel

Også leder i NMK Harstad reagerer.

– Vi tar et styremøte på dette søndag kveld. Men skal jeg si min personlige mening om saken så bærer det nok rett på kammeret med denne filmen. Jeg tar innholdet som en personlig drapstrussel, sier Synnøve Rist Kildal til Harstad Tidende.

Videoen ble fjernet fra Youtube søndag.