MC-fører omkom i front mot front

Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

En mann av 30-årene mistet lørdag livet da motorsykkelen han førte, frontkolliderte med en personbil ved Skar utenfor Misvær i Bodø på fylkesvei 812.

– Den omkomne er hjemmehørende i Salten-regionen. De pårørende er varslet, sier operasjonsleder Kai Eriksen hos politiet i Salten.

Sendt ut Sea King redningshelikopter

Det var to personer i bilen og begge slapp uskadd fra ulykken.

Alle nødetatene rykket ut da de fikk meldingen lørdag. Det ble også sendt ut et Sea King redningshelikopter.

– Det er for tidlig å si noe om årsaken til ulykken. Det vi vet, er at MC-føreren havnet i fronten på bilen. Ulykkesgruppen er varslet og vil dra til stedet. Vi har nå en egen krimtekniker påder, sier Eriksen.

Erklært død på stedet

Politiet fikk melding om hendelsen like før klokken 14.00. Veien mellom Misvær og Medby ble stengt etter ulykken og frem til klokken 17.30.

– Mannen ble erklært død på stedet av legen fra redningshelikopteret.

Etter det Avisa Nordland får opplyst av politiet var mannen en del av et større motorsykkelfølge.

– Men han kjørte alene da ulykken inntraff.

- Ufattelig trist

Den avdøde var medlem motorsykkelklubben Mellow Kitty MC, og deltok i et årlig veldedighetsarrangement. Medlemmene i klubben er lørdag kveld samlet på  grendehuset i Saltstraumen og her har de tilgang på kriseteam.

- Dette er bare så ufattelig trist. Våre tanker går nå til de etterlatte, sier leder i Mellow Kitty MC, Jan Erik Larsen.

I år var det tilsammen 46 MC-førere som deltok i dette  veldeighetsarrangementet, hvor inntektene går til hjertesyke barn.

Artikkeltags