Linda Eline Eilertsen (22) er helt rørt over den enorme responsen hun har fått etter at hun fortalte sin historie på an.no, om hvordan hun i løpet av seks måneder trente opp kroppen sin. Tidligere veide hun 74 kilo – nå er vekten nede på 57. Nå er hun topptrent og klar for bikinifitness-konkurranse i Oslo.

Les også: Det er bare seks måneder mellom disse bildene!

- På ett døgn hadde jeg hele 17.000 besøk på bloggen min. Det er jo helt utrolig. Jeg har tidligere ligget på rundt 200 besøkende i døgnet, sier tre barns moren fra Lødingen kommune.

Hun forteller at hun er helt overveldet over de mange tilbakemeldingene hun har fått på bloggen sin og på sosiale medier.

- Det er sykt mange fine og flotte meldinger. Nå er jeg bare så rørt. Og jeg ønsker å takke for dem, sier Linda Eline.

Hun forteller at hun nå sitter og går igjennom en haug med spørsmål fra massevis av mennesker.

- Det er en enorm glede for meg at jeg kan motivere andre til å gå i gang med trening, sier hun.

Men 22-åringen forteller også at hun har fått noen negative meldinger på sosiale medier.

- Heldigvis er disse i fåtall. Disse tror ikke at jeg har klart å trene opp kroppen min i løpet av seks måneder. De mener det er juks. Enkelte andre skriver at jeg må ha brukt noe stoff for å oppnå dette resultatet. Men dette er resultatet av beinhard trening og sunt kosthold, sier Linda Eline.

Fredag morgen klokken 10.40 tar hun flyet fra Evenes til Oslo.

- Lørdag er det bikinifitness-konkurranse i Oslo Grand Prix. Jeg «grugleder» meg. Men det er dette som har vært målet mitt hele tiden.