Ny nettavis i Bodø

Artikkelen er over 11 år gammel

Børre Arntzen slutter som webredaktør for Nordlandssykehusets intranett. I stedet vil han etablere sin egen nettavis i Bodø.

DEL

– Jeg kan bekrefte det. Vi ønsker å stable på beina en nettavis som skal konsentrere seg om Bodø. Ambisjonen er å være i virksomhet i løpet av dette året, sier Arntzen.

– Gründervirksomhet er ikke noe jeg kan mye om. Derfor er det tusen ting å sette seg inn i akkurat nå, sier Arntzen som vil ha broren Leif-Ole og Dag Ofstad med seg i nettsatsingen.

– Hva vil det koste å etablere en nettavis

– Det er jo et kjempespørsmål. Det kan være særdeles dyrt. Det kan bli atskillig billigere, alt etter hvilken organisasjonsform, ambisjonsnivå og hvilke tekniske løsninger vi velger. Det er blant spørsmålene vi vil se nærmere på nå. Når Avisa Nordland ringer, er vi fortsatt i en veldig prematur fase av prosjektet. Men det er klart det koster penger å lage avis på nett, uansett hvilke løsninger vi velger.

– Hvem skal finansiere satsingen?

– Vi har en finansiell samarbeidspartner. Jeg ønsker ikke å opplyse hvem det er nå, heller ikke hvilke andre som kan være aktuelle som deltakere i virksomheten.

– Hva skal avisen inneholde?

– Vi skal være en avis i Bodø og for Bodø.

– Du har også en rolle i "glimt.no" i dag. Tar du det med deg over i egen avis?

– Ikke i noen formalisert form. Bodø/Glimt er viktig i og for Bodø. Vi vil selvsagt følge klubben, men ikke på andre måter enn det AN gjør i dag, sier Børre Arntzen.

Artikkeltags