Kjøper opp Bodø-bedrift: – Styrker tilstedeværelsen langs norskekysten

Fra venstre: Mikael Andersen, daglig leder Multi Kulde AS, og Martin Schjølberg, ansvar for markedsområdet kommersiell og klima i PTG.

Fra venstre: Mikael Andersen, daglig leder Multi Kulde AS, og Martin Schjølberg, ansvar for markedsområdet kommersiell og klima i PTG. Foto:

DEL

Selskapet PTG har inngått en avtale om kjøp av 100 prosent av aksjene i Multi Kulde AS i Bodø. Multi Kulde er også medeier i Multi Kulde i Ålesund og Molde. Det skriver PTG selv i en pressemelding.

Oppkjøpet er en del av PTG sine vekstambisjoner innen dagligvarebransjen i Norge, og vil i tillegg styrke gruppens servicenettverk overfor sjømatindustrien langs norskekysten.

PTG består i dag av Kuldeteknisk, FrioNordica og Kjøleservice Helgeland, og er med det godt etablert i Nord-Norge, Vestlandet, Aust-Agder og i Chile.

– Vår merverdi for kundene ligger i den samlede kompetansen. Multi Kulde er kjent for å være effektive og dyktige, og vil med det styrke vår kjerne samtidig som de vil øke vår dekningsgrad nasjonalt. Dette vil gagne våre kunder over hele landet, sier konsernsjef Terje Arnesen i PTG.

Selskapet er svært fornøyd med å få med Multi Kulde på laget.

– Vi er svært tilfreds med å få Multi Kulde med i PTG. De utfyller gruppen både i forhold til kompetanse og geografisk tilstedeværelse, og understøtter vår investeringsplan for PTG, sier Anders Høifødt, partner i Nord Kapitalforvaltning. Nord Kapitalforvaltning er hovedaksjonær i PTG gjennom Perfect Temperature Group.

PTg satser på dagligvaremarkedet nasjonalt, og sjømarkedet i Norge og internasjonalt.

– Med satsingen i Bodø, og med medeierskap i Multi Kulde i Ålesund og Molde, ser vi for oss ytterligere vekst innen våre markedsområder marine og industri, og kommersiell og klima, sier Terje Arnesen. ​

Multi Kulde sine kjerneområder er butikk-kjøling, kommersiell kjøling, industrikjøling og klima-løsninger. I tillegg til prosjektkompetanse er service en viktig del av Multi Kulde sine tjenester.

Multi Kulde

Multi Kulde i Bodø ble etablert i 1998, og har lang erfaring og kompetanse innen prosjektering, prosjektledelse, prosjektgjennomføing, montasje- og bygging av komplekse kjøleanlegg.

Multi Kulde AS har eierinteresser i Multi Kulde Vest i Ålesund (40 %), som igjen eier 100 % av Multi Kulde Nordvest (Molde). Multi Kulde har også eierinteresser i Multi Kulde Midt-Norge AS i Trondheim, men selskapet i Trondheim er utelatt fra transaksjonen med PTG.

Artikkeltags