Nordlandsbadet har hatt et svært hektisk år og aldri før har flere vært innom anlegget. Det opplyser de i en pressemelding.

Aldri hatt flere innom

- Det er veldig gøy å se at vi har slått alle våre besøksrekorder i 2017. Vi har aldri hatt så mange innom Nordlandsbadet i løpet av et år, vi har aldri hatt så mange på skolesvømming og vi har aldri hatt så mange på en og samme dag som vi hadde i juli 2017, forteller salg- og markedsansvarlig, Kristin Haugen i pressemeldingen.

I 2017 hadde Nordlandsbadet over 131.000 besøk. Det er en økning på 6,9 % sammenlignet med året før.  Det har også vært en økning på skolesvømmingen på 11%, fra 26.000 elever til 29.000. 

Formidabel oppgang i antall besøkende: - Gir oss en etterlengtet opptur

- Vi er svært fornøyde

- Skolesvømming er viktig og vi synes det er hyggelig at så mange elever tar turen til Nordlandsbadet for å lære og bli gode svømmere. Vi håper å opprettholde de gode besøkstallene i 2018 og årene framover, sier Haugen videre.

- Det blir stadig større konkurranse i «opplevelsesmarkedet» i Bodø og det skjer utrolig mye i byen vår, forteller Haugen.

- Vi er svært fornøyde med besøkstallene som bekrefter nok en gang at vi er viktig for innbyggerne i Bodø og regionen og en viktig attraksjon for turistene. Vi er til for Salten og vi skal fortsette å jobbe hardt for å være attraktiv og gi våre besøkende en best mulig opplevelse når de kommer til oss, avslutter Haugen.

(Pressemelding)