To personer omkom i campingvognbrann på Krokstrand

Artikkelen er over 1 år gammel

Et ektepar mistet livet da campingvognen de befant seg i brant ned natt til lørdag. Ulykken skjedde på Krokstrand Camping klokken 01.18.

DEL

(Rana Blad:) Rundt halv to natt til lørdag fikk nødetatene melding om en brann i en campingvogn ved Krokstrand i Rana.

Brannmannskaper startet slokking og øvrige campinggjester ble evakuert til kafeen på stedet. Rundt halv tre jobbet politiet med å få oversikt på stedet.

Rundt halv seks melder politiet at det er gjort funn av to døde personer inne i Campingvogna. Politiet har varslet de pårørende.

Åstedet er sperret av for videre undersøkelser, melder politiet.

Tips Rana Blad har fått går ut på folk har hørt eksplosjoner fra vogna.

Ina Selfors, operasjonsleder ved Nordland politidistrikt, sier det var propanflasker inne i vogna.

– Disse eksploderte før vi kom til stedet. Ingen andre av campinggjestene er fysisk skadd etter brannen og etter at de hadde oppholdt seg i kafeen fikk de gå tilbake til sine plasser. Vi har sperret av stedet og venter nå på at en krimtekniker skal komme på plassen for å gjøre videre undersøkelser, sier Selfors.

Selfors bekrefter overfor NRK at de to var hjemmehørende i Rana. Operasjonslederen vil ikke gå ut med flere detaljer om de omkomne utover at det er et ektepar.

– Vi har ikke fått tak i alle pårørende og fortsetter denne prosessen, sier operasjonsleder Mads Bernhoft i Nordland politidistrikt til Rana Blad, like etter klokken 09.

Bernhoft bekrefter at det er et ektepar fra Rana som omkom.

Tips Oss
TLF: 75 50 50 50 E-post: tips@an.no SMS/MMS: ANtips til 2005

Artikkeltags