Fyllebråk og flere slagsmål i Bodø: - 23-åring anmeldes for ordenforstyrrelse

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Etter at uværet ga seg tok flere turen ut på byen natt til søndag - det fikk politiet merke.

Klokken halv fire rykket politiet ut til utested på Mørkved etter melding om en gjest med ufin oppførsel. Gjesten, en mann i 20-årene, var ikke lenger ønsket på stedet, og politiet ga mannen et pålegg om å holde seg unna utestedet resten av natten.

På et utested i Bodø sentrum ble politiet varslet om en truende gjest. Mannen i 30-årene hadde truet vaktene på stedet. Politiet snakket med partene, og mannen ble bortvist fra sentrum resten av natten.

Like før klokken fire fikk politiet en melding om slåsskamp på et gatekjøkken i Bodø. To personer var involvert, og ingen ble skadet. Etter en prat fikk en av partene pålegg om å forlate sentrum.

Klokken halv fem måtte politiet rykke ut til glasshuset i Bodø sentrum. Der observerte politiet en slåsskamp hvor en person sparket den andre - uten at det ble personskader. Vedkommende som sparket, en 23 år gammel mann ble innbrakt i arrest og anmeldes for ordensforstyrrelse.

Like etter klokken fem var det klager på feststøy på et hotellrom i Bodø sentrum. Politi dro til stedet og gjesten som disponerte rommet fikk pålegg om å holde det stille resten av natten. Mannen var i slutten av 20-årene.

I Meløy like før klokken halv tre fikk politiet melding om en beruset mann på utestedet på Neverdal. Mannen var ikke i stand til å ta vare på seg selv, og hadde falt og slått hodet. Mannen ble sjekket av helse og kjørt hjem.

Artikkeltags