Mette-Marit til homo-konferanse

Artikkelen er over 14 år gammel

I går kom kronprinsesse Mette-Marit til Bodø for å delta på homofili-konferansen "(U) synlig?!"

DEL

Hun ble mottatt av blant andre ordfører Odd-Tore Fygle på flyplassen da hun kom like etter klokken 20 i går. Deretter dro hun rett til SAS-hotellet for en rolig kveld og overnatting før konferansen som åpner i formiddag.

Hun skal ikke bare holde åpningstale, men også delta i samtaler og diskusjoner på konferansen. Hun skal delta til ut på ettermiddagen hvis formen tillater det. Mette-Marit har fødselstermin i desember, og hun har avlyst representasjonsoppgaver både i Trondheim og i Drammen på grunn av lavt blodtrykk. Men hun har altså prioritert å komme til den nasjonale konferansen om homofili som Nordlandssykehuset arrangerer på Radisson SAS hotell i dag og i morgen.

Dette er kronprinsesse Mette-Marit sitt første besøk i Bodø. I går fikk ordfører Odd-Tore Fygle kun vekslet noen få ord med henne, men i dag skal de etter planen delta på samme parallellsesjon, nemlig "Homofili og idretten: Nei til rasisme, intoleranse og diskriminering.

På konferanseprogrammet i dag står ellers blant annet homofile i arbeidslivet, media og homofili og unge homofile og selvmordsforsøk.

Artikkeltags