- Vi er veldig glade for at frisørkjeden Nikita Hair og hele konsernet Raise AS har valgt oss som leverandør, og vi ser frem til å starte samarbeidet, sier en fornøyd salgssjef Thomas Bomstad i Bodø-firmaet Løwini AS i en pressemelding.

Løwini har signert en tre-årsavtale med frisørkonsernet, der de i konkurranse fra både norske og utenlandske konkurrenter trakk det lengste strået og er valgt som leverandør av salonginteriør- og utstyr til alle nye Nikita Hair-salonger i Norge og Sverige.

I tillegg skal de levere interiør og utstyr til alle nye salonger i søster-konseptene i konsernet, som er frisørkjedene HairShop, Alex Verdini, Preus Frisøropplevelser og Klipp-It.

– Jeg synes det blir veldig flott å få en så rutinert samarbeidspartner, og mener selvsagt også at det er flott at vi har valgt en lokal leverandør. Jeg gleder meg veldig til å samarbeide med Løwini neste gang vi skal pusse opp eller åpne en ny salong i Nord-Norge, sier regionsleder for Nord-Norge i Nikita Hair Norway AS, Jan Hugo Svendsen.