NSB setter inn ekstra tog

NSB setter opp ekstra tog i anledning Blåfrostfestivalen på Rognan.

NSB setter opp ekstra tog i anledning Blåfrostfestivalen på Rognan.

DEL

Med ekstra togsett og utsatte nattavganger, sørger NSB for at publikum i Salten får med seg alle høydepunktene under Blåfrost 2019.

– Vi er veldig glade for å kunne samarbeide med Blåfrost også i år. Festivalen er nok en gang helt utsolgt, og vi ønsker at alle skal komme seg trygt til konsertene, og hjem igjen, sier Markeds- og kommunikasjonssjef i NSB Nord, Hilde Lyng. Både fredag 22. februar og lørdag 23. februar vil NSB derfor gi et spesialtilpasset og utvidet tilbud til alle reisende på strekningen mellom Bodø og Rognan. Begge dagene kobler NSB på et ekstra togsett for å frakte publikum i Salten til Slipen Scene på Rognan.

Og når publikum skal hjem igjen på natten, har NSB utsatt siste avgang til klokken 02.05 – begge de to festivaldagene.

Festivalsjef Øivind Holthe anbefaler følgende togavganger for publikummere som ønsker å få med seg alle godbitene på scenen under Blåfrost.

FREDAG:

Tog klokken 17:34 fra Bodø. Toget stopper på alle stasjoner mellom Bodø og Rognan og ankommer Rognan klokken 18:38, drøye tjue minutter før første band går på scenen.

Tog hjem forlater Rognan stasjon natt til lørdag klokken 02:05 etter at samtlige artister har gått av scenen. Ankomst Bodø 03:05.

LØRDAG:

Klokken 12:28 fra Bodø, med ankomst Rognan 13:35. Toget stopper på alle stasjoner mellom Bodø og Rognan

Siste tog hjem forlater Rognan stasjon 02:05 og ankommer Bodø nøyaktig en time senere.

Artikkeltags