Jazzcampen i Beiarn på global forsker-konferanse

"Best paper proceedings".  Førsteamanuensis Einar Rasmussen og 
stipendiat - og eketefelle - Ingebjørg Vestrum har levert en av de 
beste forskningsartiklene til den globale Academy of Management - 
konferansen i USA i august.  Foto: Per Jarl Elle, UiN

"Best paper proceedings". Førsteamanuensis Einar Rasmussen og stipendiat - og eketefelle - Ingebjørg Vestrum har levert en av de beste forskningsartiklene til den globale Academy of Management - konferansen i USA i august. Foto: Per Jarl Elle, UiN

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

UiN-forskerne Ingebjørg Vestrum og Einar Rasmussen er blant kremen av entreprenørskapsforskere på Academy of Management-konferansen, melder Universitetet i Nordland (UiN) på nett.

Forskningsartikkelen deres, som handler om hvordan jazzcampen i Beiarn, «The Groove Valley» og rockefestivalen i Skipagurra i Tana ble utviklet og godtatt av lokalsamfunnet og omverden, er plukket ut blant de beste til årets store forskerkonferanse i Philadelphia 1.–5. august 2014.

Artikkelen er basert på data i Ingebjørg Vestrums doktorgrad og er skrevet Vestrum og Rasmussen sammen med Sara Carter.

I år er artikkelen “How Nascent Community Enterprises Build Legitimacy in Internal and External Environments” fra universitetsmiljøet i Bodø blant de mest anerkjente artikler blant verdens forskere innen entreprenørskap.

Academy og Management- konferansen får hvert år mellom 6000-7000 forskningsartikler. Fagfeller autoriserer omkring 3000 artikler som gode nok til å presenteres på konferansen. Av disse plukkes ti prosent ut til å trykkes som «best paper proceedings» i en egen konferansemappe. Der er altså forskningsartikkelen til Vestrum, Rasmussen og Carter.

– Ja, det jo litt smigrende, det må innrømmes. Men anerkjennelsen er først og fremst en oppmuntring for oss i forskeryrket, sier Vestrum til UiNs nettside.

Artikkeltags