Hør Lønsj-guttas hysteriske sang om alle som havnet i grøfta!

Sirkuset på fylkesveien i Steigen fikk mandag sin egen sang i programmet Lønsj på NRK P1. Programleder Rune Nilson og produsent Torfinn Borkhus er innfelt.

Sirkuset på fylkesveien i Steigen fikk mandag sin egen sang i programmet Lønsj på NRK P1. Programleder Rune Nilson og produsent Torfinn Borkhus er innfelt. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Glatt føre i Steigen er blitt underholdning landet rundt.

DEL

Store deler av søndag bakset og kavet flere menn med sine kjøretøy på hålka i Steigen. Tre av kjøretøyene havnet i grøfta da de skulle hjelpe hverandre. Til slutt fant de altså fram en tømmerbil.

Inspirerte til sang

Programleder Rune Nilson og produsent Torfinn Borkhus i humorprogrammet Lønsj på NRK P1 var blant de over 30.000 nordmenn som leste historien på an.no. Og de lot seg inspirere av tildragelsen på fylkesveien mellom Aalstadkrysset og Laskestad i Steigen.

De skrev like godt en sang om historien om "tømmerbilen som skulle lastebilen som skulle redde traktoren som skulle redde bilen som skulle..."

Sangen følger passende nok melodien om gubben og gamla som lå og dro - og ikke fikk opp rota.

Hør sangen hos NRK her!

Holdt på å flire meg ihjel!

At det er en historie litt utenom det vanlige kunne yrkessjåfør John Steinar Karlsen bekrefte. Han fulgte med på det han beskriver som et sirkus.

- Først kjørte personbilen av veien, sa Karlsen til an.no søndag.

Deretter framskaffet de en traktor som de skulle bruke til å få personbilen opp på veien igjen. Men da kjørte de traktoren av veien på samme sted som personbilen. Men mennene visste råd. Ikke lenge etter hadde framskaffet de en lastebil full av skrot. Med denne skulle de berge personbilen og traktoren. Men også lastebilen havnet utfor veien på samme sted som traktoren og personbilen.

Klokken 16.00 søndag ettermiddag holdt de ennå på. Da hadde mennene skaffet et fjerde kjøretøy. En tømmerbil full av tømmer.

- Jeg er yrkessjåfør selv og holdt på å flire meg ihjel, sa Karlsen til an.no søndag.

Artikkeltags