Halvdan hyllet Terje på dagen

Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

– Terje er utvilsomt blant våre beste visesangere, sier Halvdan Sivertsen. Se stor bildeserie av jubilanten og gi din gratulasjon.

DEL

Lørdag fylte Terje Nilsen 60 år, og det har blant annet Halvdan Sivertsen gjort noe med.

– Jeg sier gratulerer så mye med dagen! er meldingen fra Sivertsen til Nilsen.

"Kanskje"

Halvdan Sivertsen og Terje Nilsen er Bodøs største artister. De har kjent hverandre siden starten av 70-tallet og har spilt sammen utallige ganger.

– Jeg har alltid likt Terjes sanger og skulle ærlig talt ønske jeg hadde skrevet mange av dem selv. «Mjelle» er selvsagt blant disse, sier Sivertsen.

Og nevner også sangen «Kanskje» som en av favorittene.

I papiravisa lørdag finner du en fyldig pakke om Terje Nilsen. Nevø Terje Berg har portrettert sin onkel. Rune Slyngstad har anmeldt Eva Trones sin nye plate med Terje Nilsen-tekster "Tango for en". Og du kan også lese om hva Terje selv mener om det nye albumet.

Her kan du kjøpe digital utgave av papiravisa

Testet låtene.

Nilsen og Sivertsen pleide gjerne å teste ut låtmaterialet på hverandre for å se om det dugde.

– Vi var nok heldige som hadde hverandre i starten av karrieren vår.

Sivertsen mener Nilsen er blant landets beste visesangere.

Fabelaktig formidler

– Uten tvil. Han rager høyt der oppe. Tekstene hans er fantastiske og han er en fabelaktig formidler. Dessverre opptrer han ikke så mye lenger. Jeg skulle gjerne hørt mer av musikken hans. Det er flott at Eva spiller inn sangene hans. Samtidig er det ingen fare for at Nilsens musikk blir glemt. Sangene hans er så sterke at de vil bli en del av visearven vår.

– Terje er en sann kunstnersjel, og han er genuint opptatt av musikk, og tekster. Og så er han en flott fyr! Slår Halvdan Sivertsen kontant fast i anledning 60-årsdagen.

Send din gratulasjon til Terje Nilsen i kommentarfeltet under.

Artikkeltags