Gikk du på aprilspøken?

Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel

Tror du Widerøe skal fly til Honolulu? Eller gikk du på spøken om avgift på veisaltet?

DEL

Det er bare å puste lettet ut, slette det påbegynte leserinnlegget og droppe telefonen til Åpen linje. Det blir ingen ekstra avgift på grunn av veisalting i Bodø!

Men 1. april er årets store luredag, og det er ikke bare an.no som har prøvd seg på lureri i dag.

Her er en noen av årets aprilspøker:

Widerøe: La ut en "stor" nyhet på facebooksiden sin: "Widerøe satser på charter og bestiller 4 Boeing Dreamliners. Fly med oss til Honolulu!"

P4: Bilister har funnet løsningen på å slippe bompengeavgift. Veimyndighetene fortviler: - Autopassbrikkene som brukes i de fleste av landets bomringer slår nemlig ikke ut dersom bilister tuter i det de passerer. Dette er en ordning ment for å hindre bomavgift for utrykningskjøretøy med sirenene på.»

Telemarksavisa: Justin Bieber holder konsert i Skien. Denne spøken ble så dårlig tatt i mot, at avisa nå har fjernet saken.

GD.no: Noe gikk forferdelig galt under innspillingn av andre sesong av suksesserien Lilyhammer. Nå må to scener tas opp på nytt, og julegata må settes opp igjen. Folk oppfordres til å møte opp i Lillehammer sentrum mandag kveld. - Vi trenger 100 til 200 blide mennesker, barn og voksne, i vinterklær, noen med handleposer, forteller Johan Arne Wiezinski i produksjonsselskapet».

Nortura: I en pressemelding varsler de at de skal markere at det er 50 år siden den berømte Donald-historien «Eggemysteriet» først utkom i Norge, og at Prior og Donald Duck & CO derfor inngått samarbeid og produsert et prøveparti med firkantede egg. - Vi synes firkantede egg er en morsom tanke og klarte ikke å si nei da Donald kontaktet oss. Oppdraget har vært krevende, spesielt med tanke på at høna som verper både skal ha det bra og samtidig være stolt over at hennes egg blir annerledes, sier konserndirektør i Prior, Kjell S. Rakkenes.

Ikea: På Facebook-siden sin melder de har sendt ut en mengde unbrakonøkler for venstrehendte. - Hvis du ønsker å bytte den til en høyrehåndsnøkkel kan du gjøre dette i våre varehus, står det i meldingen.

Google: Bruker 1. april til å «lansere» sin nye tjeneste, Google Nese, hvor du rett og rett og slett kan lukte på verden. - Du tror det ikke før du lukter det, skriver de.

You Tube: Informerer om at de skal slette alle videoene som noen sinne er lastet opp, for så å velge den beste videoen. Om ti år skal You Tube publisere vinneren.

Språktilsynet: Melder at NRK har sendt ut en pressemelding om at de skal opprette en egen nynorskkanal. - Me har hatt ei stø line med Sameradioen i fleire år og nå skal me halda fram med liknande løysing for nynorskfolket og venene deira. Me ottast berre at einskilde lyarar vil freiste å slå av radioen når nynorskkanalen kjem på lufta. Dette er det teke tekniske åtgjerden mot, sier kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen i den angivelige pressemeldingen.

De fleste eksemplene er hentet fra VG Nett.

Hva syns du er årets beste spøk?

Artikkeltags