Gå til sidens hovedinnhold

Han er ny direktør i FlyViking

Artikkelen er over 4 år gammel

Heine Richardsen er ny administrerende direktør og accountable manager i FlyViking.

Det kommer fram i en pressemelding fra selskapet.

Richardsen har lang erfaring fra norsk og internasjonal luftfart, og har de siste fem årene drevet egen konsulentvirksomhet.

Han var blant annet luftfartsdirektør fra 2006 til 2012. Der overtok han etter Otto Lagarhus.

Se søkerlisten fra 2005!

Richardsen (59) tar over etter Stein Terje Dahl, som har ledet selskapet i oppstarten.

Styreleder Ola Olsen er fornøyd med å få Richardsen med på laget:

– Heine er en erfaren leder med svært relevant bakgrunn fra luftfart både på nasjonalt og internasjonalt nivå. Han har også alle de kvalitetene vi har ønsket oss fra en leder som skal ta selskapet og våre ansatte videre.

Avtroppende direktør Stein Terje Dahl har ifølge pressemeldingen ytret ønske om at andre krefter tar over når selskapet nå står ovenfor en ny fase, med fokus på løpende daglig drift og nye utfordringer knyttet til ekspansjon.

– Stein Terje har gjort en enestående innsats i å få etablert Fly Viking AS, og i det hele tatt å lykkes med å få oss på vingene. Jeg vil benytte anledningen til å takke Stein Terje Dahl for den jobben han har gjort med å få etablert FlyViking som en seriøs utfordrer og aktør i det norske markedet, sier Olsen.

Heine Richardsen begynte sin karriere i Forsvaret og er utdannet flytekniker. Han jobbet flere år som flytekniker i Widerøe, deretter som flytekniker og leder i SAS.

– Jeg ser frem til å bli en del av FlyViking-familien, sier Richardsen og fortsetter:

– Sammen med dyktige medarbeidere vil jeg ha fokus på å videreutvikle en god arbeidsplass og sørge for et godt og konkurransedyktig transporttilbud for våre kunder.

Kommentarer til denne saken