Familien spør etter frivillige

Bjarne Kristiansen har vært savnet siden torsdag i forrige uke.

Bjarne Kristiansen har vært savnet siden torsdag i forrige uke. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Familien til savnede Bjarne Kristiansen (55) ber om frivillige til å fortsette søket - til lands.

DEL

Politiet, Røde Kors folkehjelp og Norsk Folkehjelp søker i dag i Ofotfjorden, og med fly fra luften store deler av kystlinja etter den savnede, skriver Fremover.

Utvide til Fagernesfjellet

På familiens oppfordring har politiet allerede foretatt søk i Tøttadalen, og familien ønsker nå en frivillig leteaksjon i Fagernesfjellet.

- Mine Venner!! Som noen av dere har fått med seg er Bjarne Kristiansen forsvunnet. Politiet søker nå kun på havet, men familien ønsker å fortsette. Vi vil utvide søket til fjellet, forteller familien på Facebook.

Fjellvante folk

I dag onsdag klokken 15.00 starter de et søk fra minikraftverket ved inngangen til Tøttadalen, og oppfordrer de som har mulighet til å hjelpe til å stille opp.

Klokken 15.00 avslutter hjelpemannskapene søket i Ofotfjorden, og familien sier det private søket ikke kommer til å forstyrre hjelpemannskapenes leteaksjon.

- Områdene som ikke er gjennomsøkt er vanskelig å komme til, og derfor håper vi at folk som er vant til å i fjellet har mulighet til å hjelpe til. Ta med drikke og gode klær, og gjerne hunder for dere som har det, oppfordrer familien på Facebook.

I dag ble det kjent at flere båter og fly vil søke etter antatt omkommet.

Politiet vil fremdeles ha tips fra publikum som kan ha sett den savnede mellom torsdag klokken 22 og nå. Har du sett Bjarne Kristiansen, ring politiet på 02800.

Artikkeltags