Gå til sidens hovedinnhold

Everton vil ha Olsen

Artikkelen er over 13 år gammel

Glimt bekrefter seriøs interesse fra lag på øvre halvdel av tabellen i England.

- Det jeg kan si er at vi har hatt flere henvendelser fra utlandet på Trond Olsen den siste tiden. Og det har vært seriøs interesse fra lag som befinner seg på øverste halvdel av Premier League-tabellen, sier styreleder Benn Eidissen i Bodø/Glimt.

- Men vi har ikke mottatt noe konkret bud fra noen i det siste, sier han.

Avviser ikke

Etter det Avisa Nordland erfarer stammer den seriøse interessen fra den engelske toppklubben Everton, som skal ha vært i kontakt med Bodø/Glimt angående en overgang. Liverpool-klubben befinner seg per i dag på sjetteplass i den øverste divisjonen i England. Benn Eidissen vil på direkte spørsmål fra an.no ikke si om det stemmer at Everton skal være interessert i lynvingen.

- Det vil jeg verken bekrefte eller avkrefte, sier styrelederen.

- Men du skal ikke se bort fra at Trond Olsen blir valgt av en utenlandsk klubb, sier Benn Eidissen.

Kontakt via agent

Kontakten mellom Everton og Glimt skal ha blitt formidlet via agent Jim Solbakken.

Solbakken, som blant annet representerer Ole Gunnar Solskjær, var ordknapp da an.no var i kontakt med ham torsdag.

- Det ønsker jeg ikke å kommentere. Jeg kan ikke si noe, sa Jim Solbakken om den påståtte kontakten mellom Everton og Glimt.

Representerer Everton-spiller

Solbakken bekrefter at han generelt bistår engelske klubber i å finne spillere på det norske markedet. I tillegg er han spilleragent for den norske unggutten Lars Stubhaug, som spiller for nettopp Everton.

Et salg av Trond Olsen kan vise seg å bli tvingende nødvendig for ei Glimt-skute som seiler i hardt farvann etter at det før jul kom fram at klubben går mot et dundrende underskudd for 2008. Ernst Pedersen valgte å trekke seg som administrerende direktør i klubben som følge av underskuddet.

Ikke under 10 mill.

Rosenborg kom med et bud på 3-4 millioner kroner før jul på lynvingen, men dette budet ble blankt avvist av Bodø/Glimt. På spørsmål fra adressa.no sier Benn Eidissen at Olsen ikke kommer til å gå for mindre enn ti millioner.

– Det kan du være ganske sikker på, sier Eidissen til adressa.no.

Eidissen understreker overfor an.no at Olsen ikke nødvendigvis går billig selv om klubben er i en presset økonomisk situasjon.

- Vi selger ham ikke for knapper og glansbilder, nei. Vi vet at det er flere som er interessert i ham, og det er ikke usannsynlig at flere vil melde seg, sier styrelederen.