Undulatene rømmer i Bodø

Undulaten Mango ble funnet ved flyplassen i Bodø for vel to uker siden.

Undulaten Mango ble funnet ved flyplassen i Bodø for vel to uker siden. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

AN+ til kun 99 kroner for 8 uker

Onsdag ettermiddag melder politiet i Salten at en beboer på Hunstad har fått besøk av en hvit og blå undulat. De etterlyser nå eieren og oppfordrer folk til å ringe 02800 dersom de savner en slik fugl.

Men den er ikke den eneste.

For vel to uker siden ble en undulat funnet i nærheten av flyplassen i Bodø. Den ble levert til dyrebutikken på Fauske, og nå befinner den seg hos Dyrebeskyttelsen Norge Bodø.

– Dyrebutikken på Fauske spurte om vi kunne bistå med henne. Nå har vi undulaten i dyrebutikken på Leira. Der er det rolig for henne, sier Charlotte Haug i Dyrebeskyttelsen Norge Bodø.

Flyttes til fosterhjem

Eierne av undulaten, som har fått navnet Mango hos Dyrebeskyttelsen i Bodø, har ikke meldt seg. Dyrebeskyttelsen Norge Bodø har annonsert etter eierne i to uker, og nå skal Mango flyttes til et midlertidig fosterhjem.

– Hun skal flyttes i løpet av helga. Vi har ei som har mer kunnskap om fugl enn oss som har meldt seg frivillig til å ta henne. Det er ingen hemmelighet at vi driver mest med katt, det er det som er problemet i Bodø, sier Haug.

Artikkeltags