Gå til sidens hovedinnhold

Droppet Hollywood - valgte Rødøy

Artikkelen er over 8 år gammel

- Vi har skapt produkter i verdensklasse, sier supergründer Malin Arntsen fra Rødøy i Nordland med 1310 innbyggere.

Hudpleie og kosmetikk er siste nytt fra supergründeren Malin Arntsen.

Selskapet Uni Pharma Cosmetics kunne valgt Hollywood som arena for lanseringen av den nye kosmetikkserien «Maliné».

Men Malin Arntsen valgte sitt kjære Rødøy.

- Helgeland har fantastisk mye bra å by på. Nå også en førsteklasses hudpleieserie, smilte en stolt gründer under lanseringsfesten onsdag.

På «Grace»

Første del av lanseringsfesten ble tilbrakt om bord på luksusyachten «Grace» av Monaco.

Presentasjonen av de nye produktene ble gjort av Malin Arntsen og produktutvikler Allan Karlsen, mens inviterte gjester fikk en rundtur i skjærgården ved Rødøya med praktskipet, som er en trofast gjest hos Malin på Klokkergården.

På ettermiddagen fortsatte programmet med ny utrulling av den røde løperen, kanapeer og champagne – nå for damene fra rødøyøyene.

- Det var en super start, og kjempebra respons. Jeg er storfornøyd, sier Arntsen, etter lanseringsfesten.

Historie

Når Arntsen nå tør å satse innenfor dette markedet, så er det ikke noe hun gjør på sparket. Det hele har en historie.

- Da jeg som 18-åring begynte å reise rundt som hjelpepleier i Rødøy, møtte jeg masse flotte damer. Blant annet en dame på 90 år, som hadde en helt utrolig flott hud. Jeg ba om hemmeligheten, og hun røpet den for meg. Hun pleide å smøre huden med havkatt-tran. Effekten av fiskeoljen har vært kjent i generasjoner, og fiskere har lenge brukt det for å smøre inn hender for å lege sår og gjøre huden myk, sier hun.

Lang prosess

Selskapet Uni Pharma Holding har i mange år samarbeidet med Sintef og forskningsinstitusjoner både i inn- og utland for å finne metoder på å få komponenter fra havet inn i nye produkter, uten at det gir lukt eller harskner.

- Men nå er koden knekt, og vi mener vi har skapt produkter i verdensklasse, sier produktutvikler Allan Karlsen, som har jobbet med utviklingen fra sin base i Los Angeles – rett ved Hollywoods stjerner.

I første omgang lanseres en pakke med cleanser, serum, dagkrem, øyekrem og nattkrem.

Og nå jobber selskapet for fullt med å lande distribusjonsavtaler.

- Vi er i dialog med flere større aktører, og regner med å ha avtaler på plass innen kort tid, sier Arntsen, som takker gode samarbeidspartnere i Innovasjon Norge Rødøy kommune og Helgeland Sparebank for viktig støtte til prosjektet.

Kommentarer til denne saken