• Hva synes du om at noen har utført skadeverk på Bådåddjo-skiltet?Si din mening i kommentarfeltet under artikkelen!

- Dette er bare trist, og det er et uttrykk for manglende respekt for demokratiet og for en folkegruppe som hører til i samfunnet, sier Aanonsen etter at Avisa Nordland gjorde ham oppmerksom på at noen i løpet av natta har spraymalt med svarte kruseduller over Bådåddjo-skiltet som henger ved Bodøelv på innkjøringa til Bodø sentrum.

- Samtidig er jeg ikke overrasket. Etter å ha sett diskusjonene dette har ført til, har vi nesten ventet på dette. Det er jo en grunn til at skiltet er satt ekstra høyt, men nå som det er snø er det enklere å nå opp, sier en tydelig skuffet Bernt Aanonsen til an.no.

Han ønsker også å minne vandalene om at tilgrisingen gjør at skiltet blir enda dyrere.

- Det kan jo selvsagt være snakk om rampestreker, men det er jo stemningens om har vært etter at skiltet kom opp som har gitt grunn til denne type hærverk. .

KrF-politikeren tror skiltet ikke er tilgriset for siste gang, men håper at støyen som det nye skiltet har medført etter hvert vil roe seg.

Hva synes du om at noen har utført skadeverk på Bådåddjo-skiltet?Si din mening i kommentarfeltet under artikkelen! Vi ber spesielt om at debattantene viser god folkeskikk, holder diskusjonen på et saklig nivå og unngår bannskap og hets.