Dette bør du sjekke ut!

Torstein Rasmussen  er ildsjelen bak Instagram-kontoen bodo_foto.

Torstein Rasmussen er ildsjelen bak Instagram-kontoen bodo_foto. Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel

Applauderes av reiselivsnæringen.

DEL

Torstein Rasmussen fra Bodø er mannen bak Instagram-siden bodo_foto , et nytt prosjekt som tar sikte på å promotere byen, dens fine arkitektur og omgivelser til resten av landet.

– Inspirasjonen hentet jeg fra Oslo-siden: oslo_foto, som også har en konto på Instagram, forteller hobbyfotografen, som både benytter seg av mobil og speilrefleks når han legger ut bilder.

– I vinden som aldri før

Hobbyfotografen anbefaler nå andre fotoglade til å tagge Instagram-bildene sine med hashtagene: #glimtavbodø, #fotobodø og #bodøfoto.

– Bodø er i utvikling og har veldig mye spennende å by på, sier hobbyfotografen som kunne tenke seg at andre fotografer også ønsker å ta del i prosjektet, og sprer det glade budskapet:

– Byen er i vinden som aldri før.

23 følgere

Foreløpig har ikke interessen for Instagram-siden vært overveldende, men hobbyfotografen har heller ikke kommet skikkelig i gang.

– Vi har foreløpig 23 følgere, men det tallet stiger nok fort når vi får spredd siden litt, sier Rasmussen som plutselig fikk innfallet om å starte fotosiden.

– Det slo meg bare, forklarer han.

Applauderer

Daglig leder i Visit Bodø, Ann-Kristin Rønning Nilsen, applauderer tiltaket.

– Det er helt supert at folk engasjerer seg for Bodø og Salten og bruker tiden sin på å legge ut flotte bilder av området.

– Dette er med på å skape oppmerksomhet rundt Bodø og distriktet for øvrig, sier hun entusiastisk.

Artikkeltags