Gir deg ferske nyheter gjennom hele påska

På jobb i påska: Nyhetsleder Espen Bless Stenberg, nyhetsredaktør Vibeke Madsen og journalistene Kjetil Rakkenes Anda, Stine Håvemoen og Karoline Ulvnes.

På jobb i påska: Nyhetsleder Espen Bless Stenberg, nyhetsredaktør Vibeke Madsen og journalistene Kjetil Rakkenes Anda, Stine Håvemoen og Karoline Ulvnes. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

AN gir deg oppdaterte nyheter på nett gjennom hele påska. Og påskeaften blir det som vanlig rykende fersk påskeavis.

DEL

Avisa Nordland sin redaksjon er bemannet fra kl 06.00 til midnatt hver dag gjennom hele påska. Det betyr oppdaterte nyheter på an.no tilnærmet døgnet rundt.

- Skjer det noe der du er, er det bare å ta kontakt med oss. Ikke minst er vi interessert i bilder og video ved hendelser. Og skjer det noe spesielt midt på natten, ja, så når du oss på vår tipstelefon. Ikke nøl med å ta kontakt dersom du står overfor en mulig sak, sier nyhetsleder Espen Bless Stenberg, som har vakt store deler av påska.

Påskeavis

Lørdag, påskeaften, tilbyr AN også sine lesere fersk papirutgave. Her blir et 28-siders helgebilag i tillegg til vanlig nyhetsavis og boligguide. Den kan du også lese som eavis her.

- Her blir det ferskvare fra våre medarbeidere som er på jobb skjærtorsdag og langfredag. Vi vil være plass en rekke steder i Salten i påska. Vi har også flere sterke reportasjer som vil berøre leserne, sier nyhetsredaktør Vibeke Madsen.

Avisa som kommer påskeaften er en ren løssalgsavis. Det vil si at den er å få kjøpt på alle utsalgssteder som har åpent påskeaften, samt på caravanplassene i Valnesfjord og på Golan, Saltfjellet. I tillegg kan man kan lese den som eAvis. Noe som betyr at samtlige AN-abonnenter har fri tilgang til vår elektroniske utgave av avisa.

Sport

På sportsfronten skjer det også ting i påsken.

2. påskedag spiller Bodø/Glimt sin tredje seriekamp hjemme mot Haugesund. Her blir det full pakke  før, under og etter kampen. Blant annet sender Studio Glimt direkte fra kl. 17.00. De er tilbake igjen kl. 22.00 med diskusjoner og høydepunkter fra kampen.

- Her er det altså bare å følge med på an.no. Det blir solid Glimt-dekning, sier Madsen.

Før den tid skal Grand-damene i aksjon. De serieåpner hjemme mot Trondheims-Ørn førstkommende lørdag kl. 15.00 i Nordlandshallen.

- Denne kampen dekker vi, og sender direkte på ANtv på nettavisen, sier Madsen.

Direktesending

Avisa Nordland vil også sende direkte i påska. Det blir blant annet direktesending fra gudstjeneste i Bodø domkirken 1. påskedag kl.  11.00.

Ellers oppfordrer leserne om å dele sine påskebilder via Instagram. Da er det bare å bruke #avisanordland, eller tagge @avisanordland, i bildene man legger ut.

- Bildene blir fortløpende publisert. Vi vil gjerne dele våre leseres opplevelser enten de er til fjells, sjøs eller andre steder, sier nyhetsleder første del av påsken, sier Espen Bless Stenberg.

Slik når du oss i påska:

ANs tipstelefon: 75 50 50 50

SMS/MMS sendes til: 2005. Kodeord: antips

Du kan sende epost til: redaksjonen@an.no, eller kontakte oss på Facebook.

Artikkeltags