Nyhetsgiganten Huffington Post er klare i sin sak: Bodø er en av 30 destinasjoner du må oppleve før du fyller 30.

Saken leser du her.

Bodø ligger som nummer to på listen, foran karnevalet i Rio, Washingtonmonumentet, Dødehavet og Havana, for å nevne noen.

Her beskrives byen som en rolig landsby ved polarsirkelen, og nettstedet lenker saken til National Geographics sak om verdens beste reisedestinasjoner.

The Huffington Post (ofte kalt HuffPost) er et amerikansk, liberalt nyhetsnettsted og en blogg som inneholder nyhetsartikler fra forskjellige kilder og artikler skrevet av inviterte spaltister.

Nettstedet ble grunnlagt av Arianna Huffington, Kenneth Lerer, Andrew Breitbart og Jonah Peretti i 2005, som et liberalt alternativ til konservative nettsteder som Drudge Report.

The Huffington Post produserer innhold, og dekker områder som politikk, næringsliv, underholdning, teknologi, livsstil, kultur og humor. Artikler skrives av både ansatte journalister og inviterte spaltister, i begge tilfeller kalt bloggere.

The Huffington Post er et av de mest leste engelskspråklige nettstedene for nyheter og politiske kommentarer, med mange kjente spaltister/bloggere, som politikere, akademikere, politikkeksperter og kjendiser.

I 2012 ble The Huffington Post den første rene nettavisen som vant Pulitzerprisen.