Slutter i toppjobben

Foto:

DEL

Næringssjef i Bodø kommune, Heidi Thommesen, bytter jobb.

Det opplyser Innovasjon Norge i en pressemelding.

Thommesen har vært næringssjef i Bodø kommune siden høsten 2015. 1. april 2018 starter hun som avdelingsleder for maritim og marin sektor samt industri ved Innovasjon Norge Nordland i Bodø.

- Jeg gleder meg til å jobbe med næringsutvikling i hele Nordland. En region med sterkt næringsliv og store utviklingsmuligheter basert på lokale ressurser. Nordlandsbedriftene er langt fremme i sitt tenkesett om behovet for grønne og smarte løsninger. Denne reisen ønsker jeg å være med på og bidra til hos både gründere og vekstbedrifter. Jeg ønsker også å bidra til utvikling av Innovasjon Norge og deres tjenester. Innovasjon Norge er en organisasjon med avdelinger både regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Det blir spennende å bli en del av dette, sier Thommesen i pressemeldingen.

Monica Ahyee, direktør for Innovasjon Norge Nordland, er strålende fornøyd med å få Thommesen på laget.

- Hennes bakgrunn fra revisjon, som administrerende direktør i Power Office og nå sist som næringssjef i Bodø kommune er relevant og flott for jobben hun skal gjøre hos oss. Heidi vil inngå i ledelsen ved kontoret og skal selv lede et team med mange dyktige fagfolk. Hun skal ha mye kontakt med næringslivet i hele fylket og jobbe på tvers av kunder og samarbeidspartnere. Thommesen vil stå i bresjen for økt innovasjon, internasjonal satsing og verdiskaping innen marine og maritime næringer og industri i den flotte regionen vår,sier Ahyee.

Artikkeltags