Bjørk åpner uteservering

Nytt tilbud. Den nye uteserveringen på Bjørk er klar. Erik Tostrup (t.v.) og Andreas Spørck venter på brukstillatelse. Og sommer.

Nytt tilbud. Den nye uteserveringen på Bjørk er klar. Erik Tostrup (t.v.) og Andreas Spørck venter på brukstillatelse. Og sommer. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Byens nyeste uteterrasse er straks klar for bruk.

DEL

– Vi får 80 nye sitteplasser med inngang fra to steder på Bjørk, sier Andreas Spørck.

Gjestene kan gå via baren på den eksisterende terrassen eller via møterommet i tilknytning til baren.

Bytter ut Mack

– Byggeprosessen har gått radig, og vi venter bare på brukstillatelse fra kommunen.

– Når kommer den?

– Er vi heldige har vi den i dag, og da åpner vi. Alle systemer er på plass, og nytt av året er at Bjørk har skiftet drikkeleverandør.

– Vi går fra Mack til Nordlandspils, sier Erik Tostrup.

– Hvorfor?

– Det er en økonomisk vurdering, samtidig som det er noe eget med Nordlandspils.

Kostnad på 2 millioner

Terrassen er møblert av Løwini, og består av sofaer, enkle stoler. og to enorme parasoller med lys og varme. Stolene er i knallfarger og frisker opp sammen med fargerike puter og pledd. Med det beste med terrassen er utsikten.

– Vi har havutsikt ned mot havna og over til Nyholmen. Den vil ikke bli forringet selv med nye kulturbygg og hotell på kaikanten, sier Spørck.

Sola vil skinne på terrassen til rundt klokka 10 på kvelden. Nybygget er et spleiselag med huseier, og har kostet rundt 2 millioner, og eierne mener det er en fornuftig investering. Det blir bordservering, og hele menyen pluss noen sommerretter, tilbys ute.

Artikkeltags