Biltalent fikk ny bil

17-åringen Jonas Dalset Jakobsen er fornøyd med nybilen, som han skal kjøre i årets rallycross-sesong

17-åringen Jonas Dalset Jakobsen er fornøyd med nybilen, som han skal kjøre i årets rallycross-sesong Foto:

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

17 år gamle Jonas Dalset Jakobsen fra Harstad er et av Nord-Norges største biltalenter. Under årets bilmesse i Nordlandshallen fikk han ny rallycross-bil. Se bildeserie og video fra bilmessa

DEL

Han hadde en anelse på forhånd at det ville bli ny bil denne sesongen, men at han skulle få avduke den under den største bilbegivenheten i nord denne våren ante han ikke.

Stor stas

Derfor var det stor stas da Jonas Dalset Jakobsen kunne avduke Peugeot'en han skal ratte under årets løp - der han håper å stille i første rekke.

- Dette var stor stas, sier en beskjeden Dalset Jakobsen, som i fjorårssesongen ble tildelt Presidentens utviklingspris på 50.000 kroner fra Norges Bilsportforbund. Den fikk ha etter å ha kjørt inn til andre plass i NM-finalen i bilcross for juniorer, og tatt sju 1.plasser i samme klasse i løp i Nordland og Troms i fjor.

Race ready

Pappa Per Børre Jakobsen er med i teamet som sørger for at førstekjører Jonas har det utstyret han trenger når han kjører, og pappa er fornøyd med at sønnen nå kan kjøre en bedre bil enn i fjor.

-Vi har jobbet lenge med dette, og det er bare vel en uke siden alt var klart. Nå er bilen "race ready" og Jonas klar for ny sesong, sier Per Børre Jakobsen, pappa til et av de største biltalentene i Norge for tiden.

Like fornøyd er Ander Tollaas i KNA Bodø, arrangør for bilmessen, og en av dem som sørget for at Jonas kunne få ny bil i Bodø.

- Veldig artig å kunne gjøre dette, og få det til på en dag da publikumsbesøket på messen er svært bra., sier Tollaas.

Artikkeltags