Gå til sidens hovedinnhold

Bevis på at Klokkergården er årets gjestehavn

Artikkelen er over 7 år gammel

Klokkergården på Rødøy er kåret som Årets Gjestehavn av Båtmagasinet.

Lørdag var det stor feiring da Klokkegården og daglig leder Malin Arntsen mottok det synlige beviset fra sjefredaktøren i Båtmagasinet, Hans Due.

Klokkergåden ble valgt som Årets Gjestehavn 2012 i skarp konkurranse med store og langt mer kjente gjestehavner rundt omkring i landet.

- Kommunen bør være stolte av å ha slike folk som får til aktivitet og sysselsetting og skaper inntekter til kommunen, sa Due, som også uttrykte skuffelse over at kommuneledelsen ikke kjente sin besøkelsestid i forbindelse med arrangementet, skriver Båtmagasinet.

- Kommuneledelsen burde ha stått i første rekke og ledet heiagjengen, sa Due.

Det er leserne av magasinet som kårer Årets Gjestehavn. Også Båtmagasinet var forbauset over at Klokkergården ble valgt med 28 prosent av stemmene.

- At avsidesliggende Rødøy langt oppe i Nordland skulle gå av med seieren om å bli Årets Gjestehavn 2012 kom som en stor overraskelse på oss i redaksjonen i Båtmagasinet. Ikke fordi havna ikke skulle være en verdig vinner, men fordi det er andre og langt større og mer besøkte havner som var blant kandidatene. Når Klokkergården på Rødøy vant med 28 prosent av stemmene, forteller det at familien Arntsen har gjort noe med denne plassen som treffer båtfolket rett i hjerteroten, skriver magasinet.

Rundt 100 personer deltok i feiringen lørdag.

Kommentarer til denne saken