Atrium skal huse avis og Itet

Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

I desember rives gamle Central hotell i sentrum av Bodø. Opp av asken kommer Central Atrium med Itet AS og Avisa Nordland som store leietakere.

DEL

- Vi flytter fordi dette blir moderne lokaler godt tilpasset vår virksomhet, sier administrerende direktør Bjarne Holgersen i AN Media AS.

Han vektlegger at avishusets 65 ansatte får arbeidsplasser på én flate i det nye kontorbygget. Et bygg som skal erstatte det forfalne Central hotell i Dronningens gate. Avisledelsen valgte lokalene ut fra at man fortsatt vil være i sentrum av Bodø.

Radio 3

- Planen er også at annonsesamkjøringen Folk og Radio 3 blir med på lasset, legger Holgersen til om flyttekabalen.

Avisa Nordland skal for øvrig inn i andre etasje.

- Men vi skal ha resepsjon og kundemottak i første etasje på gateplan, sier Holgersen.

Buss og restaurant

- Lokalene våre i Energihuset på Rønvikleira er for trange, sier administrerende direktør Hans A. Nilsen om motivasjonen for Itet AS til å flytte sine 55 ansatte.

- I forhold til miljøaspektet er det også et poeng at vår virksomhet ligger slik til at ansatte kan bruke kollektiv transport til jobben, fortsetter Nilsen.

Han ser også fram til å komme inn til sentrum av byen.

- Her blir vi integrert i bylivet. Vi kan ta med våre kunder ut på lunsj rett over gata, legger han til som en ekstra motivasjonsfaktor.

Sommeren 2013

Bak utbyggingen står Corponor AS og Kunnskap Invest AS begge med 50 prosent. Prosjektet er utviklet av Corponor som kjøpte eiendommen fra Strategi Invest AS.

- Rivingen starter 1. desember og grunnarbeidene begynner i februar. Etter planen skal bygget stå ferdig før sommerferien 2013, sier administrerende direktør Roger Pettersen i Corponor AS.

70-80 prosent av lokalene er leid ut. Resten som i hovedsak består av en etasje, er det interessenter til, redegjør han.

Artikkeltags