- Ap ødelegger ALT som heter Norge!

Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

Kampflysaken debatteres heftig på an.no. Flere tror at dette vil få konsekvenser for neste Stortingsvalg. Hva mener du? Delta i debatten du også!

DEL

Etter at stortingsgruppene til henholdsvis Arbeiderpartiet, Sosialistisk venstreparti og Senterpartiet hadde gruppemøter i går hvor framtiden til det Norske forsvaret mer eller mindre ble avgjort, gikk debattfeltet varmt på an.no. I skrivende stund har det kommet 84 kommentarer inn.

Ødelegger

- Jah? Tenger man egentlig si mere? AP ødelegger ALT som heter Norge! Er det rart at andre land ler eg skakke av oss? Håper folk får øynene opp for galskapen til de rød-grønne og styrter regjeringen ved neste stortingsvalg! Skriver Tom Marvolo Riddle i kommentarfeltet.

Regjeringsskifte?

Flere tar til orde for å styrte regjeringen ved neste valg.

- Husk nu folkens? Saken er ikke avgjort for Stortinget har bestemt seg (i juni), inntil da er det mye dritt som kan komme til overflaten. Å sånn som denne saken har utviklet seg så tror jeg det vil brenne varmt under enkelpersoners føtter? Som dritt’n har en tendens til å komme til overflaten om mann vil det eller ikke. Deretter oppfordrer jeg alle til å boikotte AP ved de neste valg, skriver P.x.R i kommentarfeltet.

- Bør kanskje huskes ved neste valg hvem som tok denne avgjørelsen, skriver Oddis.

Delta i debatten her

Artikkeltags