Gå til sidens hovedinnhold

Nye grep i byutvikling

Artikkelen er over 1 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Er det for å tåkelegge 5G-faren at det nå settes inn 2 sosionomer og tas nye grep i Bodø kommune? Det skrives i dagens AN , på lederplass,- at teknologien til nå kanskje har fått for stor plass i Ny by-prosjektet.

Hva skal vi med fine fasader og kreative forslag hvis helse og miljø blir skadelidende? Flere hundre belgiske leger har nå gått ut og advart mot denne teknologien som er tenkt brukt i vår kjære by.

Det vi nå gjør vil være en viktig læreprosess skrives det videre i dagens leder. Jeg ber derfor om at Bodøs politikere tør å sette spørsmål ved teknologien som er tenkt brukt i denne sammenheng,- FØR- kreativiteten overskygger farene.

Når ny kunnskap og innsikt erverves,- er det lurt å lytte til fjellvettregelen: Det er ingen skam å snu! Bødøs oppvoksende generasjon fortjener trygge og gode oppvekstforhold!

I Frankrike er det nå totalforbud med bruk av trådløs teknologi i Frankrikes barnehager, og sterkt regulert for barn og ungdom. En rekke føre-var-tiltak er satt inn til vern om den oppvoksende generasjon i stadig flere land og byer.

Er ikke Bodøs oppvoksende slekt like mye verdt? HVEM garanterer for at denne teknologien som er tenkt brukt,- og som det stadig oftere kommer helsefaglige advarsler om,- er trygg?

Tiltak verden rundt tyder ikke på det.
Bør ikke Bodø bli en foregangskommune som setter helse og miljø først?

La oss deretter la kreativiteten blomstre og utvikle seg,- og la oss,- sammen,- skape en trygg, grønn og hyggelig by UTEN 5G-teknologi.

La Bodø bli den foregangskommunen som kan vise til en trygg og hyggelig utvikling til det beste for dagens og framtidens generasjoner!

Belgia, 3.mai 2020:
https://tabttraad.home.blog/2020/05/03/laeger-i-hundredevis-skriver-under-paa-national-5g-protest/?fbclid=IwAR3yfN5WrDmlIziuuNDTA5bYReWMRg604l9BduSTIDquxTc92L8RQcaozvU

https://www.barnehage.no/artikler/forbyr-wi-fi-i-barnehagen/427298?fbclid=IwAR3k8Hd_FRz7_D-o35tMBMSdC9jY2E5TCGVbyIkx81DC-n-lpzRjUIQDGV8

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.